www.a3-doo.com
+387 (0)39 700 650 • BiH +385 (0)21 339 867 • HRV
Home  ›  Tvornica betona i betonske galanterije  ›  Glatki (kvarcni) opločnici

Glatki (kvarcni) opločnici


Sve vrste opločnika iz našeg proizvodnog programa imamo u „glatkoj“ varijanti. To je tehnologija dvoslojnih opločnika gdje se pružaju velike mogućnosti u tretiranju završne površine, a sami fini glatki sloj se dobiva miješanjem kvarcnog pijeska i prirodnih boja što površinu čini ujednačenom i jako lijepom.

QUADRO i KOCKA (10×10)

Karakterizira ga jako jednostavna ugradnja i u samoj kombinaciji s više boja prilagođen je prostoru i dinamici, na kreativan i domišljat način. Jednostavan oblik, jasne i uredne linije pružaju otpornost prema opterećenjima kojima su izloženi kao i veliki broj varijacija u samoj izvedbi i ugradnji bilo staze oko kuće, dvorišta, okruženja bazena kao i garažnih prilaza.

CLASIC (20×20), PRAVOKUTNIK (20×10) i KOCKA (10×10)

Međusobnom kombinacijom ova tri opločnika nudi se bezbroj mogućnosti slaganja kao i atraktivna rješenja i dojmljiv izgled okoliša bilo da se radi o trgovačkim centrima, šetalištima, školskim igralištima, vrtićima.

ECO (6 cm)

Profinjen i iznimno elegantan betonski opločnik. Može se kombinirati i vezati samostalno, ubacivati u ispunu opločnik 10×10 ili tu prazninu ostaviti i posaditi travu u nju. Odatle i naziv, ECO

PLOČA (40×40)

Klasični, urbani, s pravilnim ravnim rubovima, vrlo otporni betonski opločnik koji se preferira postavljati na često korištene površine. Ima veliku nosivost, precizan sistem utora koji ga čine jakim i nepomičnim., Svoju primjenu nalazi na šetalištima, stazama oko kuće, dvorištima, garažnim prilazima.

PLOČA (50x25x8)

Jako izražajan, moderan format od 8 cm debljine. Vrlo otporan na teret koji primjenu nalazi na gradskim trgovima, parkinzima i sl.

S (6cm i 8cm)

Karakterizira je jako jednostavna ugradnja i u kombinaciji s više boja, jako lijepo izgleda. S obzirom da ga proizvodimo i u 6 i 8 cm debljine, primjenu nalazi i na parterima sa extra traženim opterećenjem.

PETEROKUT (BISKUPSKA KAPA)

Profinjen i iznimno elegantan betonski opločnik s minimalnom fugom za one koje koji vole lijepu kombinaciju boja. Njenu primjenu vidimo u kombinaciji s Pločom (40X40), Clasicom (20X20), Pravokutnikom (20X10) i Kockom (10X10). Kombinirana forma čini ga jednostavnim, a opet jednostavan oblik pruža velik broj varijacija u slaganju. Svoju primjenu nalazi na izrazito frekventnim i jako opterećenim površinama. Namijenjen je onima koji žele nešto više od svog okoliša, trgovačkog centra, okućnice, okruženja bazena, terase.

ŠESTEROKUT

Ugradnjom ove vrste opločnika, njenom kombinacijom više boja moguće je formirati mnogo raznih tijela i oblika te sliku okoliša dodatno oživiti i učiniti je otmjenijom, čineći uređenje prostora kreativnim i domišljatim. Njegovu primjenu nalazimo kod uređenja terasa, vrtnih staza, šetalištima.